Back to top

L'any del reimpuls al futbol masculí de la ciutat

El segon fascicle del resum de l'any esportiu va destinat al futbol, amb el CF Reddis, la Fundació Futbol Base Reus i el CD Riudoms com a protagonistes.

El 16 de març de 2021 es van oficialitzar les bases del projecte futbolístic masculí de ciutat, que aglutina la Fundació Futbol Base Reus, el Reddis i els aficionats amb la plataforma Sempre Reus 1909. Un acord que s'ha d'allargar, com a mínim, durant quatre temporades i que compta amb el Reddis com a primer equip de la ciutat. Pujar a la Tercera Federació en el menor temps possible és el principal objectiu esportiu. De moment els resultats acompanyen, ja que l'equip dirigit per Marc Carrasco és líder de la Segona Catalana.

La Fundació creix

Per la seva banda, la Fundació Futbol Base Reus ha exemplificat la seva aposta pel futbol femení amb la creació d'una Escoleta i d'un primer equip, aconseguint tenir jugadores de totes les edats. El sènior s'ha recuperat després de vint anys i ha nascut amb l'objectiu de donar continuïtat a les jugadores formades a la base de l'entitat roig-i-negra. Amb Marc Mestres al capdavant, l'equip està complint els pronòstics i se situa en les primeres posicions de la Segona Catalana.

Menció especial pel Reus Genuine, que enguany ha pogut tornar a competir després d'un any i mig sense fer-ho. Els roigs-i-negres van tancar el curs 19-20 en vuitena posició, amb 257 punts de joc net.

Consolidació del CD Riudoms

A la Primera Nacional hi trobem el Club Deportiu Riudoms. L'equip dirigit per Raúl Lucha va assolir una permanència històrica a la categoria en l'any del seu debut. I ho va fer, en bona part, gràcies a la ratxa d'onze jornades consecutives sense perdre. I sembla que aquesta temporada van pel camí d'aconseguir mantenir la categoria una altra vegada: se situen setenes, onze punts per sobre de la zona de descens.

Paraules clau:

Notícies relacionades