Back to top

L'any esportiu arrenca amb una caminada popular

El calendari està farcit d'activitats populars, amb una marató per relleus i un campionat de Balls de Saló com a principals novetats. L'Olimpíada Escolar s'ha traslladat al març per encàrrec dels centres educatius.
Un grup de persones caminant

La temporada esportiva d'aquest 2017 arrancarà amb la primera de les cinc caminades populars el proper diumenge 12 de febrer. La sortida tindrà un recorregut de 13 quilòmetres entre Vilaplana i Reus o un de més curt de Maspujols a Reus de 7 quilòmetres. Els organitzadors oferiran un autobús per desplaçar-s'hi.

Les principals novetats, però, seran la primera marató per relleus, la Ekidem Reus, que se celebrarà a l'abril. Aquesta temporada el Pavelló Olímpic Municipal també acollirà competicions no habituals a la ciutat. Com ha anunciat el regidor d'Esports, Jordi Cervera, Reus celebrarà un campionat de Balls de Saló de nivell nacional durant el cap de setmana del 25 i 26 de febrer i a l'abril es disputarà el Campionat d'Espanya de Tennis Taula també a la capital del Baix Camp.

D'altra banda, s'ha potenciat l'Olimpíada Escolar traslladant-la al març ja que era una demanda dels centres escolars. La 35a edició incorporarà un cros familiar i comptarà amb 700  participants més. L'esport més solidari també es farà un lloc amb la bicicletada popular solidària a benefici de la Fundació Noelia.

Paraules clau:

Notícies relacionades