Back to top

L'aplicació Aparcar també als pàrquings municipals de Reus

Des d'aquest matí ja es pot pagar l'estada als pàrquings municipals a través de l'aplicació mòbil Aparcar

Des d'aquest dijous al matí els usuaris de l'aplicació Aparcar utilitzada per pagar les zones blaves de la ciutat també ho podran fer en els 10 pàrquings municipals soterranis. Aquest nou sistema permet accedir als aparcaments amb la lectura de la matrícula, sense tiquet i sense necessitat de fer cua a les estacions de pagament. D'aquesta manera si instal·lem l'aplicació mòbil al telèfon, registrem la matrícula del cotxe i un mètode de pagament, quan ens situem a l'entrada d'un pàrquing, el lector reconeixerà la matrícula i la barrera s'aixecarà i el mateix passa a l'hora de sortir registrant el temps d'estada. 

via p

En el cas que el lector de matrícules no funcionés, l'aplicació genera un codi QR que permet accedir i posteriorment pagar l'estada mostrant el codi a l'entrada i a la sortida del pàrquing. 

L'aplicació Aparcar es va posar en marxa l'any 2016 inicialment a Reus i Cambrils i ara també Tarragona, Valls i Salou ho utilitzen per fer la gestió de l'aparcament. Actualment, l'aplicació registra unes 2000 estades diàries a la ciutat de Reus i més de 30000 usuaris l'han fet servir per pagar l'aparcament al llarg d'aquest 2021.

Paraules clau:

Notícies relacionades