Back to top

L'aprovació definitiva del pla de viabilitat del Ploms s'ajorna al juliol

Estava previst que es donés el vistiplau al projecte de l'entitat albinegra aquest 25 de maig. Finalment, el club haurà d'esperar fins al 13 de juliol.

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona no ha inclòs el pla de viabilitat del Club Natació Reus Ploms en l'ordre del dia de la reunió programada per aquest 25 de maig. Això vol dir que l'aprovació definitiva del projecte albinegre haurà d'esperar fins a la pròxima reunió, prevista pel 13 de juliol, segons ha pogut saber Canal Reus. Aquesta és la darrera confirmació que necessita l'entitat centenària per tirar endavant la remodelació de les instal·lacions.

Tal com els hem anat explicant des d'aquest mitjà, el Ploms vendrà més de 2.800 metres quadrats de terreny del club -situats a la cantonada de l'avinguda de Tarragona i la de Marià Fortuny-, a l'empresa francesa de residències de gent gran AEGIDE per un valor de 2,5 milions d'euros. Amb aquests diners es posarà punt final al deute històric que arrossega el club i amb el sobrant es donaria el tret de sortida a les obres. 

Es preveu que les reformes dels equipaments plomistes costin entre 5 i 7 milions d'euros. Precisament, l'ajornament de l'aprovació no ha d'afectar els temps marcats pel club i els treballs han d'estar enllestits el 2024, segons informa la mateixa entitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades