Back to top

L'Arbre dels Somnis arriba a Reus perquè cap infant es quedi sense regal de Nadal

Aconseguir que més de 30 nens i nenes de Reus en risc d'exclusió social puguin rebre un regal per aquestes festes de Nadal. Aquest és l'objectiu de l'Arbre dels Somnis. Una iniciativa impulsada per CaixaBank, amb la que es pretén ajudar als més petits de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella de Reus a complir els seus desitjos.
L'Arbre dels Somnis arriba a Reus perquè cap nen es quedi sense regal de Nadal

CaixaBank ha posat en marxa l'Arbre dels Somnis. Una campanya solidària amb què es pretén mobilitzar a la ciutadania, perquè cap nen i nena es quedi sense regal de Nadal. A Reus l'Arbre dels Somnis, el qual ja llueix els desitjos de 32 infants en forma de boles de Nadal, s'ha instal·lat a les oficines Store Pintor Fortuny i Plaça del Mercadal.

"Nens de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella han fet una carta als reis mags i han demanat un regal. Nosaltres el que fem és que posem aquests regals a l'arbre de tal manera que tots els clients i treballadors de l'entitat poden venir aquí, agafar una carta i proporcionar els regals a aquests nens", explica el director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Reus, Narcís Casanova.

D'aquesta manera, les persones que ho desitgin simplement han d'agafar una bola de l'arbre, on es detalla el nom, l'edat i el desig de cada nen, i dipositar el regal sota d'aquest abans del 21 de desembre, moment en que s'enviaran el conjunt de regals a la Fundació Mossèn Federic Bara i Cortiella de Reus. Una entitat que s'ha entregat de ple a la iniciativa. 

Un Arbre dels Somnis que s'ha distribuït per tot l'estat espanyol perquè cap dels més de 20.000 nens i nenes que actualment estan en risc de pobresa o exclusió social es quedin sense regal de Nadal. 

Paraules clau: