Back to top

L'àrea de zona blava Riudoms serà la nova parada de busos interurbans

L'Ajuntament de Reus ha proposat a la Generalitat de Catalunya el canvi d'ubicació de la parada de busos interurbans que actualment es troba a la plaça del Nen de les Oques. Els busos urbans seguirien estacionant en aquesta parada mentre que els interurbans anirien a l'àrea de zona blava Riudoms, davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós.
Àrea zona blava Riudoms

Traslladar la parada de busos interurbans de la plaça del Nen de les Oques a l'àrea de zona blava Riudoms, davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Aquesta és la proposta que l'Ajuntament de Reus ha enviat al departament de Transports de la Generalitat amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat del trànsit i descongestionar la plaça. Si aquesta ho ratifica, la parada dels busos interurbans s'ubicaria en aquest espai mentre que els busos urbans seguirien parant a la plaça de les Oques.

La nova parada només afectaria al 40% de les places de pàrquins actuals, mantenint de la mateixa manera, els aparcaments per a caravanes. Aquesta pèrdua però es compensa amb les noves places d'aparcament que es crearan a Països Catalans i el barri Mare Molas que juntes tindran capacitat per a 400 vehicles aproximadament. 

La futura parada tindrà capacitat per a sis busos interurbans i s'hi instal·laran bancs i marquesines per afavorir l'espera dels viatgers. Si finalment la Generalitat confirma el trasllat, la parada es posaria en funcionament a principis d'estiu. 

Paraules clau: