Back to top

L'arquitecte Saül Garreta serà el nou president del Port de Tarragona

Actualment està dirigint un projecte de cohabitatge al Catllar i també és qui va impulsar la recuperació d'un poble abandonat al Pirineu lleidetà.

Imatge Facebook "Garreta Arquitectes"

Saül Garreta serà nomenat president del Port de Tarragona la propera setmana. Arquitecte de professió, Garreta va néixer a Tarragona ara fa cinquanta anys. D'aquesta manera, la presidència de l'Autoritat Portuària torna a Tarragona després que els darrers quatre anys l'hagi dirigit el riudomenc Josep Maria Cruset. 

Esquerra ha escollit una persona dialogant i enamorada de la sostenibilitat. De fet, Garreta recupera un antic poble a la demarcació de Lleida per al seu repoblament i també està al capdavant d'un projecte social de cohabitatges a l'antiga fàbrica del Catllar. Va anar a les llistes de Pau Ricomà el 2015 i milita al partit des de fa dos anys. 

La seva faceta professional el fa coneixedor dels tràmits que cal tirar endavant per afrontar el desenvolupament del Port, amb la nova zona logística (ZAL) com a principal projecte. El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Juli Fernández serà l'encarregat de nomenar-lo oficialment al càrrec.  

Paraules clau:

Notícies relacionades