Back to top

L'arròs Ganxet serà el protagonista als restaurants de Reus

Les primeres jornades gastronòmiques de l'arròs Ganxet, que comencen el pròxim 29 d'abril i acabaran el 15 de maig, es podran gaudir a 18 restaurants de la ciutat de Reus

L'arròs Ganxet ocuparà els menús de 18 restaurants les pròximes setmanes gràcies a les primeres Jornades Gastronòmiques de l'Arròs Ganxet. L'esdeveniment culinari és un reflex de la bona salut que està vivint el sector del turisme i l'hostaleria, els quals han ressorgit més que mai durant la darrera Setmana Santa. El turisme de proximitat (especialment provinent de l'àrea metropolitana de Barcelona) ha estat el que més ha freqüentat la ciutat, tot i que també hi ha hagut un augment significatiu de turisme estranger.

Consulta tots els restaurants i els seus menús

AEH demana a l'hostaleria que s'unifiqui

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) demana que la restauració s'uneixi per fer front conjuntament als problemes, a més d'adoptar estratègies de manera unànime. Per aquest mateix motiu, aquest dimarts s'ha signat un primer conveni d'associació entre El Tomb de Reus i l'AEHT amb l'objectiu de ser una plataforma que aplegui altres establiments dedicats a l'hostaleria. 

Els establiments del centre de Reus es troben fora dels gremis

En un cens realitzat la setmana passada es va poder observar que el 16,8% dels locals que es troben al centre de Reus es dediquen a l'hostaleria. D'aquest percentatge (que representen 146 locals), només un petit nombre estan inscrits en associacions o gremis.

Paraules clau:

Notícies relacionades