Back to top

L'art inunda de nou la Mussara

La serra de la Mussara viurà un dels espectacles més esperats de l'estiu al territori; l'onzena edició del festival Mussart. El teatre, la poesia, la música i la prosa ompliran de màgia l'antic poble abandonat sota el lema "Revolució i Cultura".
Presentació Mussart

El dissabte 3 d'agost, a partir de les 6 de la tarda, tindrà lloc l'onzena edició del festival Mussart. El poble abandonat reviurà amb l'assistència d'unes 1.500 persones que podran delitar-se amb un espectacle únic de poesia, música, teatre i prosa interpretats per artistes locals del camp de Tarragona i també d'altres de renom nacional, com l'Enric Major, la Montse Guallar o la Mercè Sampietro. El lema d'enguany, "Revolució i Cultura", és l'eix vertebrador de l'espectacle.

L'exhibició començarà amb una conferència inaugural del poeta Adam Manyé que donarà pas al recital poètic abans del sopar popular que tindrà lloc al Refugi. Tot seguit, la cirereta del pastís, serà l'espectacle de música a càrrec de l'Oest de Franc i el Joan Masdéu. El fi de festa comptarà amb l'actuació d'un DJ. El Mussart va néixer per impulsar la cultura i l'art i vol potenciar l'entorn de la Mussara.

El festival suposa un gran esforç econòmic per l'Ajuntament de Vilaplana, recolzat per la Diputació de Tarragona.