Back to top

L'Arxiu Municipal de Reus celebra el seu 10è aniversari

L'equipament reusenc commemora el seu desè aniversari coincidint amb la Setmana Internacional dels Arxius.
Arxiu Municipal de Reus

L'Arxiu Municipal està de celebració. I és que al 2010, una dècada enrere, la capital del Baix Camp va inaugurar la nova seu, ubicada al carrer de Sant Antoni Maria Claret.

Setmana Internacional dels Arxius

La celebració de l'efemèride coincideix amb la Setmana Internacional dels Arxius en què Reus hi participa de manera activa amb un seguit d’activitats que enllacen directament amb diverses de les funcions dels arxius i que permeten mostrar a la llum els resultats d’algunes de les seves línies de treball, tant pel que fa a la creació, conservació i restauració de documents com a divulgació del seu valor patrimonial i de difusió històrica.

Mirada posada cap al futur

Aquests són els dos reptes principals que l’Arxiu Municipal de Reus ja ha començat a afrontar. D’una banda, la configuració de la gestió documental imprescindible en la nova administració electrònica. De l’altra, l’impuls a una construcció representativa de la memòria col·lectiva, que cada vegada recull més les aportacions socials al costat de la perspectiva institucional. Disposar d’unes bones instal·lacions ajuden i permeten fer-ho amb les millors garanties possibles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades