Back to top

A l'assalt del Palau Blaugrana

Els culers ho han guanyat tot (15 de 15), mentre que els de Jordi Garcia encadenen cinc triomfs seguits i volen ser el primer equip que puntua contra el Barça.

El Barça és el líder invicte de l'OK Lliga. Cada partit que ha jugat l'ha convertit en victòria i, a més a més, ha anotat 34 gols en els darrers tres partits. Pel que fa als clàssics, i segons informa el mateix Barça, el Reus només ha pogut guanyar en 10 dels 77 partits que s'han disputat en territori blaugrana. Aquestes dades no conviden a l'optimisme, però les estadístiques estan per trencar-les.

Els de Jordi Garcia es plantaran al Palau en el millor moment de la temporada, ja que encadena cinc jornades consecutives guanyant i l'equip ha donat un plus de qualitat amb l'arribada de Sergi Aragonès. Ferran Giménez assegura que el Reus traurà "algun resultat positiu del Palau". Destaca que van a Barcelona "amb tota l'ambició del món, a guanyar el Barça". 

Últim triomf: desembre del 2010

El Reus no guanya a Barcelona des del desembre del 2010, on va sumar una victòria important per aconseguir la darrera OK Lliga de l'equip reusenc. El clàssic es disputarà diumenge a partir de les 11:45 h, amb l'arbitratge de Tània Pardo i Sergi Mayor.

Paraules clau:

Notícies relacionades