Back to top

L'Associació d'Alzheimer donarà servei a 21 municipis més

A partir del gener, l'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp oferirà el seu servei a pacients i familiars de 21 municipis de la comarca que no es puguin desplaçar fins a Reus. D'aquesta manera, una psicòloga i una treballadora social es desplaçaran, una vegada al mes, arreu del territori per oferir l'assessorament i l'orientació necessaris.
L'Associació d'Alzheimer donarà servei a 21 municipis més

L'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp vol fer efectiu el seu nom. Per aquest motiu, a partir del gener, l'entitat no només donarà atenció als pacients de la ciutat, sinó que també es desplaçarà fins a 21 municipis del Baix Camp. Un nou projecte amb el qual es vol donar servei i comprovar l'estat dels pacients, així com oferir assessorament, informació i orientació als familiars i cuidadors.

Un nou projecte amb el que es pretén dotar els pobles del Baix Camp de diverses eines per poder fer front a la malaltia. De moment, però, i de cara als pròxims mesos, una psicòloga i una treballadora social es desplaçaran arreu de la comarca per valorar quines són les necessitats reals dels municipis respecte a la malaltia.

Una iniciativa amb la qual l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp s'ha unit a la proposta de la Confederació Espanyola de l'Alzheimer (CEAFA), en què es demana que tots els Ajuntaments siguin solidaris amb la malaltia. De fet, i gràcies a la voluntat i a la dedicació dels seus treballadors, l'entitat ja ha aconseguit que 22 dels 27 municipis del Baix Camp s'hagin convertit en Ajuntaments solidaris amb l'Alzheimer.