Back to top

L'Associació Reusenca d'Artistes exposa al Port de Tarragona

L'exposició, que es podrà veure fins el 6 de juny, l'organitza el Port de Tarragona juntament amb Refugi 1, Moll de Costa i l’ARA.

Aquest divendres s’inaugura l’exposició “Mostra col·lectiva d’art del Mediterrani català” al Refugi 1 del moll de costa de Tarragona fins al 6 de juny, en horari de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius d’11 a 14 h.

Es presenten les obres més representatives de 16 artistes amb una relació molt estreta amb pobles pertanyents a la franja catalana del mar Mediterrani. S’hi podem trobar pintures, escultura i ceràmica, així com fotografia e instal·lacions d’imatge i so.

Els artistes convidats són: Aenneennea - Fina Alonso - Morgana Àvila - Marta Baceiredo - Ana María del Río Juan Carlos Juárez - Juan Marín - Paula Martín - Arantxa Nova - Sonja Peeters - Noel Prado Adela Ramírez - Toni Ramírez - Antonio Rubio - Lluís S. Abelló - Rosa Virgili

Els artistes de la franja del mediterrani català tenen una relació molt especial amb el mar i el Sol. Amb un caràcter jovial, però alhora reivindicatiu, manifesten la defensa dels valors propis d’aquest microclima cultural testimoni d’altres civilitzacions extintes que van passar per les nostres aigües i terres, civilitzacions tan antigues com l’egípcia, fenícia, hebrea, grega, cartaginesa i la romana, tot amanit amb un toc contemporani.

Associació Reusenca d'Artistes

Paraules clau:

Notícies relacionades