Back to top

L'Ateneu de Sant Sadurní, visita complicada

El Reus Deportiu Miró jugarà aquesta nit contra el Noia Freixenet, un partit corresponent a la setzena jornada i que va quedar ajornat en el seu dia pels casos de coronavirus a l'equip roig-i-negre. Els de Jordi Garcia volen sumar els tres punts per acostar-se encara més a la tercera posició.

L'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia és una pista complicada, i ho demostra que els roigs-i-negres només han pogut guanyar en un dels darrers cinc desplaçaments a la capital del cava. Concretament la temporada 2017-2018, en què els reusencs es van imposar per 0 a 4. Els altres quatre duels en l'últim lustre han acabat amb dos empats i dues derrotes pels roigs-i-negres. 

Els de Jordi Garcia arriben a la cita amb l'Ateneu amb l'objectiu de situar-se tercer de l'OK Lliga de manera provisional (sempre que puntuï), ja que el CH Caldes ha ajornat les jornades 26 i 27 per culpa de la COVID-19.

El rival

El CE Noia Freixenet, un clàssic de la lliga, està lluny de les places d'accés a la Lliga Europea 2021/2022. Se situen setens amb 36 punts i han aconseguit 12 dels darrers 15 punts en joc a l'OK Lliga. L'home gol dels de Ferran López és Xavi Costa amb 29 dianes, un vell conegut per l'afició reusenca. Els prometedors Pol Manrubia i Roc Pujadas amb 16 i 14 gols respectivament, acompanyen a Costa en la llista de golejadors del Noia. 

L'ajornat entre el Noia i el Reus, corresponent a la setzena jornada de l'OK Lliga, començarà a partir de les 20 h del vespre amb l'arbitratge de Josep Antoni Ribó i David Calonge.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades