Back to top

L'Audiència avala l'eutanàsia del pistoler de Tarragona

La justícia aprova novament el procediment d’eutanàsia que demana l’antic guàrdia de seguretat de Tarragona conegut com el “pistoler de Tarragona” que va ferir tres companys i dos Mossos d’Esquadra.

L’audiència de Tarragona ha donat el vistiplau a la petició per l'extreballador de Securitas. La família d’Eugen Sabau celebra la decisió judicial del jutjat de Tarragona que desestimen els recursos per interrompre l’eutanàsia. L’advocat de les víctimes policials demanarà mesures de precaució al Constitucional per frenar el procediment d’eutanàsia.

Els jutges conclouen que el dret a morir de l'acusat té més pes que el dret de les víctimes de voler que el jutgin. Tot i això, la resolució de l'Audiència no posa cap data a l'eutanàsia. Sabau, ferit pel tiroteig dels Mossos, es troba ingressat en estat greu a l’hospital penitenciari de Terrassa amb un pronòstic de vida limitat i un patiment físic i psíquic constant.

Jornada de pànic

L'home va entrar el 14 de desembre a la seu de Securitas a la Plaça del Prim de Tarragona i allà va disparar amb una arma de foc contra els seus excompanys de feina. Després va fugir obligant els Mossos d'Esquadra a activar el dispositiu gàbia arreu del territori. Finalment, un agent de la policia catalana el va identificar i també va ser tirotejat per l'home, que es va acabar amagant en una masia de Riudoms on va poder ser neutralitzar després d'un seguit de tirotejos.

Paraules clau:

Notícies relacionades