Back to top

L'auditori, el gran protagonista del debat de Cambrils

Els set candidats a l'alcaldia de Cambrils amb representació a l'Ajuntament s'han vist les cares aquest dijous al debat organitzat per Canal Reus. Tots set han plantejat les seves propostes en els quatre blocs que s'han plantejat. Els efrontaments s'han succeït pràcticament des de l'inici.
Els set candidats al debat de Cambrils

Aquest dijous al matí s'ha celebrat el darrer dels debats organitzats per Canal Reus. Després del de Mont-roig del Camp i del de Reus, aquest cop tocava Cambrils. La cita ha comptat amb els set candidats d'aquelles formacions que tenen representació al consistori cambrilenc. 

El debat ja començava posant sobre la taula una de les qüestions que més confrontacions despertaria: el Teatre Auditori. El popular David Chatelain ha criticat directament la gestió d'aquest govern, titllant-la de "nefasta". De fet, Camí Mendoza, l'actual alcaldesa i candidata d'ERC, ha estat, en molts moments, diana de les crítiques. 

Amb tot, també el PSC ha rebut dures crítiques. En el segon bloc, el de l'àmbit de les persones, Ivan Sanz de l'Assemblea de Cambrils ha denunciat la ineficàcia de les mesures socials dels actuals governants. La candidata Ana López ha respost amb contundència, defensant la tasca del govern en matèria d'habitatge. Oliver Klein, del Nou Moviment Ciutadà, s'ha sumat a la picabaralla. 

Els impostos, la promoció econòmica i la gestió turística han tornat a esquitzar l'actual alcaldessa i candidata d'ERC, Camí Mendoza, aquest cop, amb les crítiques de Chatelain i el candidat de Cs, Juan Carlos Romera

El debat de Cambrils ha estat el darrer dels organitzats per Canal Reus, després del de Mont-roig del Camp i Reus.