Back to top

Laura Girona i Enric Roberto seran els coalcaldables per ERC a la Selva del Camp

Carme Forcadell ha acompanyat els dos candidats que s'han presentat en un acte celebrat al castell del Paborde

Amb la voluntat de "convertir Esquerra en una força guanyadora" la formació republicana de la Selva del Camp ha presentat, aquest divendres al vespre al castell del Paborde, la candidatura amb lideratge compartit de cara a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Els coalcaldables Enric Roberto i Laura Girona han explicat, davant un centenar de persones, el seu projecte que "ha de servir per superar personalismes, segons Roberto. I ha afegit que el lideratge compartit busca "potenciar les fortaleses individuals de cadascú per posar-les al servei de l'equip". Per la seva banda, Girona remarca "l'experiència acumulada al govern", ja que els dos caps de llista han estat regidors durant aquest mandat.

Els dos candidats són regidors

Actualment Laura Girona és regidora de Joventut, Formació, Ocupació, Igualtat, Participació i Transparència i Enric Roberto s’ha encarregat de les àrees d’Urbanisme, Habitatge, Promoció del Nucli Antic, Recursos Humans, Medi Ambient, Comunicació i Innovació. 

Els candidats reivindiquen la feina que han dut a terme durant els anys que han estat a govern, en una la legislatura especialment complexa per culpa de la COVID. Però com explica Roberto: “Amb ganes, dedicació i esforç ens en vam sortir. I crec que amb nota”. Els republicans, de totes maneres, marquen perfil propi i es proposen, en cas de guanyar l’alcaldia, transformar La Selva del Camp, “fer-la viure, que hi hagi vida a les places i als carrers”, en paraules de Girona. A més a més, els coalcaldables asseguren que centraran esforços per fer un municipi més verd, feminista i amb igualtat d’oportunitats per a tothom

Paraules clau:

Notícies relacionades