Back to top

L'autoestima, protagonista de la 5a edició de la Jornada Salut i Emocions de Reus

Després de més d'un any i mig d'aturada per la pandèmia, aquest dimarts s'ha pogut celebrar al Teatre Bartrina la cinquena edició de la Jornada Salut i Emocions.

"La Calaixera de l'Autoestima" és el títol de la cinquena edició de la Jornada Salut i Emocions que s'ha celebrat aquest dimarts al Teatre Bartrina. Aquesta jornada, impulsada per l'Ajuntament de Reus, el Col·legi de psicologia de Catalunya i el Centre MQ de Reus, ha anat enfocada a l'autoestima com a procés que construïm al llarg de la vida, que permet percebre'ns amb amor i que requereix d'eines i reforç a través d'un procés personal.

"Saber qui som i la nostra posada en valor"

Unes percepcions que, en moltes ocasions, s'han pogut veure minvades amb la pandèmia on les persones han "experimentat frustracions o situacions incòmodes". Un concepte que és molt important per la societat, aquest "sentit identitari i saber qui som i la nostra posada en valor".

Una Jornada que ha comptat amb diferents ponències, sobre com endreçar les nostres emocions, el procés de construcció de l'autoestima a través de l'autoconeixement i l'autovaloració, eines i recursos per poder treballar-la o com afecta en la relació amb els altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades