Back to top

L'automoció tornarà a regnar a l'exproReus

El Centre de Fires i Convencions, firaReus, torna a ser l'escenari de l'exproReus: la fira multisectorial de referència al territori. Més de 150 expositors mostraran els seus productes i serveis del 10 al 13 d'octubre, en una 49a edició en què la sostenibilitat i les activitats infantils prendran gran protagonisme.
exproreus

FiraReus ja es prepara per acollir la fira multisectorial de referència al territori: l'exproReus. Una 49a edició en què l'automoció continua sent el sector amb més representació. De fet, ocupa més de la meitat dels 20.000 m2 de superfície de què disposa la fira. Un aparador de luxe amb què el sector pretén recuperar els temps de bonança, després de 12 mesos de caiguda, tal com assegura el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista. 

ExproReus també comptarà amb expositors de llar, tecnologia, salut i restauració. De fet, la cuina cada vegada pren més protagonisme, a través dels tallers i showcookings que cada any atreuen centenars de visitants.

Novetats 2019

En aquest sentit, i com a novetat d'enguany, la zona de restauració Tasting Village, que comptarà amb un total de 12 estands, serà de lliure accés a partir de les 21.00h  i fins a les 23.00h. No obstant això, aquesta no serà l'única novetat d'enguany. 

ExproReus també comptarà amb una zona per a nous emprenedors, així com un concurs musical per atraure el públic més jove.

ExproReus donarà el tret de sortida aquest dijous 10 d'octubre i s'allargarà fins al diumenge 13 d'octubre, amb un programa d'activitats per a tots els públics. 

Paraules clau: