Back to top

L'autòpsia confirma la mort violenta de la dona trobada a Reus

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 59 anys, veïna del Morell, que ha aparegut morta aquest dissabte a l’interior d’un cotxe. El vehicle estava estacionat al polígon Alba de Reus, i la víctima presentava signes de violència.
cordó policial

ACTUALITZACIÓ: 

 

Els Mossos d’Esquadra han confirmat la mort violenta de la dona trobada, aquest dissabte, al polígon Alba de Reus, després de realitzar-li l'autòpsia


L'avís al telèfon d'emergències 112 es va produir prop de dos quarts de 12 de la nit d'aquest dissabte, quan un  testimoni que passava per la zona va veure el cotxe amb els intermitents posats i en apropar-s'hi va veure un cadàver a l’interior.

L'avís va activar el Sistema d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra. La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona està treballant en la hipòtesi d'homicidi, ja que el cos presentava signes de violència. Se sap que la víctima és una dona de 59 anys veïna del Morell i de nacionalitat espanyola, però no ha transcendit la seva identitat. Per la situació personal, es descarta que sigui un cas de violència de gènere, i en el moment de la troballa no s'havia produït cap denúncia de desaparició.

Malgrat tot, familiars seus havien alertat als Mossos que l'esperaven per dinar i no havia comparegut. L'autòpsia serà clau per esclarir les circumstàncies de la seva mort. El lloc dels fets, al carrer dels Pelleters del polígon Alba de Reus, continua tancat pel cordó policial.

Paraules clau: