Back to top

L'ECIR i Vermuts Miró presenten el seu nou curtmetratge

Es tracta de 'Gaudir, qué rico!' de l'alumna Giselle Ruiz. Una història que estarà dirigida per Roger Bessó i en què a través de l'aroma del vermut s'intentarà seduir a una dona que sap gaudir dels petits plaers de la vida.
L'ECIR i Vermuts Miró presenten el seu nou curtmetratge

L'Escola de Cinema de Reus i Vermuts Miró han donat a conèixer el projecte seleccionat per realitzar el curtmetratge de ficció de Vermuts Miró. Una història sota el títol 'Gaudir, qué rico' i escrita per l'alumna Giselle Ruiz, en què a través dels aromes que es desprenen del vermut se seduirà una concertista convidada a Reus.

Un curtmetratge que estarà dirigit per Roger Bessó, exalumne de l'Escola de Cinema de Reus i responsable de la gravació del curtmetratge que es va fer del cinema Palace abans que desaparegués. Una història en què malgrat que el vermut serà un dels seus personatges principals, des de Vermuts Miró mostren la seva voluntat de crear un contingut més fictici que publicitari.

Un curtmetratge sobre Vermuts Miró que es començarà a rodar a principis de juny i onpodrien arribar a participar més d'un centenar de figurants.

Paraules clau: