Back to top

L'edició més internacional de la Mostra Cambrils Jazz & Blues

Per tots els amants del jazz i el blues, aquest any Cambrils torna a acollir la Mostra Internacional de Jazz i Blues, que enguany celebra la seva quinzena edició.

Cambrils acull la quinzena edició de la Mostra Internacional de Jazz & Blues. El festival, que va començar el 2010, comptarà amb 7 concerts que es faran en cap de setmana entre el 19 de març i el 21 de maig i tindran lloc a la Cripta de l'Ermita i al Teatre del Casal. Al llarg d'aquests dos mesos, la música inundarà el poble costaner, amb la presència de set formacions de jazz i de blues locals, però també internacionals. De fet, és l'edició que compta amb més artistes internacionals, procedents dels Països Baixos, Alemanya o els Estats Units, entre d'altres.

Consulta la programació

Algunes actuacions

El festival comptarà amb la presència del pianista reusenc Pau Terol, que presentarà el seu primer disc en format trio. En el festival actuaran, entre altres, el pianista Joan Claver, que presentarà el seu segon disc, que compta amb composicions pròpies, acompanyat del bateria i el contrabaix, a més d'efectes electrònics, i el guitarrista Juanma Trujillo que presentarà el seu projecte Imaga Mondo.

On i com comprar les entrades

Guy Salamon Group, una banda internacional que compta amb vuit músics de diferents països, serà l'encarregat d'obrir el festival, el diumenge 19 de març a dos quarts de vuit de la tarda a la Cripta de l'Ermita de Cambrils. Les entrades tenen un preu d'entre 10 i 12 euros, i ja es poden comprar a la pàgina web. També hi ha l'opció de comprar-les a taquilla per 15 €.

Paraules clau:

Notícies relacionades