Back to top

L'EHCA només jugarà la "seva" Lliga Europea

Fa uns dies que la World Skate va anunciar un format de la Lliga Europea diferent del que havia plantejat l'EHCA. Doncs bé, l'Associació de Clubs ha anunciat que, o es juga en el format que havien plantejat, o abandonen la competició.

La temporada 2021/2022 podria no tenir Lliga Europea. Quan falten dos dies per sortejar els grups de la competició, els integrants de l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins han anunciat en un comunicat que només jugaran la màxima competició continental si es disputa amb el format que va proposar la mateixa EHCA. En el cas que no sigui així, els 12 equips abandonarien la Lliga Europea.

El format de la World Skate

  • Primera fase: Quatre grups de cinc equips que disputaran una lligueta a una volta.
  • Segona fase: Dos grups de quatre equips, amb els dos primers classificats de la ronda anterior.
  • Tercera fase: Final a quatre

El format de l'EHCA

  • Primera fase: Ronda de classificació d'on sortiran els quatre equips que jugaran la competició amb els dotze integrants de l'EHCA.
  • Segona fase: Dos grups de vuit equips que disputaran una lligueta a dues voltes.
  • Tercera fase: Final a vuit amb els quatre primers classificats de cada grup de la ronda anterior.

En el comunicat, l'Associació manifesta el seu "desacord" per aquest format, assegurant que "no satisfà les característiques de qualitat de l'espectacle que es busca". Així doncs, aquest dissabte (11/09) està previst que se sortegi el calendari de la Lliga Europea. Caldrà veure si hi haurà els 12 equips de l'EHCA o no.

Paraules clau:

Notícies relacionades