Back to top

L'eliminatòria contra el Lleida com a referent

El Reus ha de guanyar el partit d'aquest dissabte contra el Noia tant sí com no, una situació que ja va haver d'afrontar l'any passat en la mateixa ronda contra el Lleida.

En unes dates molt similars a les actuals, però de l'any passat, el Reus Deportiu Virginias encarava el segon partit dels quarts de final del play-off contra el Lleida havent de guanyar per no quedar eliminat. I aquell duel no va ser fàcil. De fet, els roigs-i-negres van guanyar amb un gol de Compagno en l'últim segon de la pròrroga. Posteriorment, els ganxets van guanyar el tercer partit, les semifinals contra el Barça i la final davant del Liceo.  

Un any després, la situació és exactament idèntica: el Reus ha de guanyar el Noia per no quedar eliminat del play-off i forçar el tercer partit que es jugaria a la bombonera. Des de la plantilla són plenament conscients d'aquesta conjuntura.

Marc Julià, al Cercle Central

El jugador del Reus Marc Julià serà el protagonista del Cercle Central d'aquest divendres, un Julià que parlarà del partit contra el Noia i també de la seva convocatòria per l'Europeu amb la selecció estatal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades