Back to top

L'empoderament de la dona, protagonista de la 13a edició del MussArt

El poble abandonat de La Mussara tornarà a ser l'escenari del festival que aglutina teatre, poesia i música. El MussArt arriba a la seva 13a edició i, com ja va passar l'any passat, limita l'aforament a 350 persones.

Durant l'any són diverses les persones que pugen fins al poble abandonat de La Mussara, sigui per fer esport o per gaudir de les vistes. No obstant això, i des de fa 13 anys, hi ha un festival que aglutina milers de persones per gaudir del teatre, la poesia i la música. Es tracta del MussArt.

Aforament limitat a 350 persones

Ara bé, des de l'arribada de la pandèmia s'ha passat d'un festival itinerant amb més de 2.000 persones a un festival estàtic amb 350 persones com a màxim. De fet, aquest 2021 s'ha ampliat l'aforament, ja que l'any passat només van poder gaudir del Festival MussArt 250 persones. 

Enguany, la figura de la dona serà la protagonista. De fet, i segons els organitzadors entre un 70% i un 80% de les persones que fan possible el MussArt són dones. Per aquest motiu, i segons el director del festival, Francesc Ferran-Cerro, amb aquesta edició es vol ficar el focus en totes elles, "donant-los-hi la màxima importància".

MussArt

El cartell del MussArt 2021

El cartell el formen la Montse Guallar, Mar Ulldemolins, Sara Sambola, Aleix Bové, Gerard Marsal i la Mussart Poetry Company. Totes elles actuaran el pròxim 7 d'agost a partir de les 19h. 

Les entrades del Festival MussArt 2021 aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades