Back to top

L'encesa dels llums engega el compte enrere pel Nadal a Cambrils

JONATÁN SORIANO

L'Ajuntament manté, un any més, la mateixa despesa de 10.000 euros, amb què ha renovat alguns motius i ha canviat alguns carrers. Al carrer, els veïns i veïnes demanen més quantitat i modernització.

El barri de la Vila, el passeig del Port i els carrers de l'Eixample. Els llums de Nadal ja estan instal•lats a Cambrils després de dues setmanes d'intensa activitat per part dels operaris de les brigades municipals. Enguany no hi ha cap novetat en els motius lumínics nadalencs, a banda d'una renovació que s'ha fet en els materials del port, als carrers de La Salle i de Robert Gerhard i a la façana de l'Ajuntament

El pressupost destinat pel consistori també és el mateix respecte d'altres anys. 10.000 euros per instal•lar i renovar alguns elements decoratius, continuant amb el procés de modernització que es du a terme des d'anys anteriors. L'equip de govern assegura que no poden fer més al respecte. "No estem en condicions de poder ampliar més carrers", afirmava el regidor de Via Pública, Antonio Laguna, al darrer ple en ser preguntat per aquest tema. 

Des del carrer, els veïns i les veïnes ho veuen diferent. Consideren l'enllumenat del municipi, en general, antiquat i escàs. "Crec que s'hauria de renovar perquè els llums tenen bastants anys i alguns estan fosos" explica Ambròs Santiago, veí del barri de la Vila. "Podria haver més il·luminació, tenint en compte que la cavalcada de reis també atrau gent de fora", assegura Maribel Simón, veïna del port. 

L'encesa de l'enllumenat s'ha avançat enguany una setmana a Cambrils, fent-ho coincidir amb l'arrencada de la Festa Major de la Immaculada