Back to top

L'endemà de la Filomena

L'interior del Baix Camp i el Priorat s'han llevat aquest dilluns amb els efectes de la nevada ben notoris. Gruixos de fins a 60 centímetres dificulten el dia a dia de la ciutadania.

Després de la tempesta queda la neu. Això és el que es diu aquest matí a Falset, on el temporal Filomena ha deixat gruixos considerables a tot el municipi. Els habitants s'han despertat amb els accessos a les seves llars colrats, i els cotxes absolutament sepultats. Les pales s'han convertit en indispensables aquest dilluns.

filomena


A la tasca ciutadana cal afegir-hi la de les màquines llevaneus. De fet, qualsevol vehicle amb una pala serveix. Els carrers de mica en mica es van adaptant a la circulació. També es va llençant sal a la calçada per evitar que es formi gel.

maquines

Una teulada esfondrada a Falset

filomena

Una de les principals afectacions de la neu és l'esfondrament de la teulada de la nau d'una empresa dedicada a la fabricació de portes. Aquest matí, segons expliquen des de l'Ajuntament, s'ha acabat d'esfondrar el sostre sencer. Afortunadament no s'han de lamentar afectacions personals.

falset

Paraules clau:

Notícies relacionades