Back to top

L'enginy i el treball en equip se citen a la Dynamind Robotics Competition

Una cinquantena d'escoles del Camp de Tarragona han participat aquest cap de setmana en la tercera edició de la Dynamind Robotics Competition. Els alumnes han hagut de demostrar les capacitats apreses, gestionar el temps i superar nous reptes.
L'enginy i el treball en equip se citen a la Dynamind Robotics Competition

Dos minuts i mig per superar sis missions. Aquest és el repte al qual s'han enfrontat una cinquantena d'escoles del Camp de Tarragona en la tercera edició de la Dynamind Robotics Competition. Els alumnes de cinquè i sisè de primària, que han treballat la robòtica durant tot el curs, han posat a prova les seves habilitats i els seus recursos per solucionar problemes d'última hora.

Després de la primera ronda de presa de contacte, en la segona els equips han tingut una nova oportunitat per arreglar imprevistos i aconseguir més punts per a la classificació. A més de la perícia de cadascú, importa, sobretot, l'entesa entre els membres del grup. "És molt important allò que aprenen al llarg de l'activitat, però encara ho és més el treball en equip, la comunicació, la cooperació i totes les relacions que s'estableixen amb l'objectiu d'aconseguir en aquests dos minuts i mig la màxima puntuació per guanyar la competició", explica Ricardo Bonache, membre organitzador.

Enguany el torneig s'ha ambientat en el món de Minecraft, un dels videojocs de construcció més populars entre els més petits. Davant de la mirada atenta dels seus pares, els alumnes han pogut exhibir el seu talent i han observat com altres nens i nenes s'havien d'enfrontar als mateixos problemes. Al final de la jornada, satisfacció i ganes de millorar de cara a l'any que ve.