Back to top

L'Epíleg creix en parades i treu pes als grans concerts

La fira del llibre en català i de proximitat es trasllada al passeig Sunyer i es complementa amb música, espectacles i dinar i sopar populars.

L'Epíleg, que va néixer l'any passat fruit d'una iniciativa del Casal Despertaferro, ha tornat amb força amb l'objectiu de promoure la literatura catalana i, sobretot, entre els més joves. Enguany ha canviat d'ubicació, ha crescut en nombre de parades, fins a arribar a les 37, i ha reduït el pes dels grans concerts per donar més protagonisme als llibres.
Les editorials que hi són representades són independents, tenen la seu fiscal als Països Catalans i publiquen en català. L'Epíleg, que ha celebrat la segona edició, ha combinat la literatura catalana amb actuacions musicals, espectacles i una conversa conduïda pel periodista Xavier Graset.

Homenatge a Xavier Amorós i Gabriel Alomar

L'Epíleg, que es defineix com la fira de llibres i idees radicals i de proximitat de Reus, ha dedicat especial atenció a l'escriptor reusenc Xavier Amorós, en l'any del centenari del seu naixement, i al poeta, prosista i assagista mallorquí, Gabriel Alomar. També ha programat, entre d'altres, un espectacle del Circ de les Mussaranyes en el marc de l'Any Domènech i Montaner. 

Paraules clau:

Notícies relacionades