Back to top

L'equip de govern desestima totes les al•legacions a les Ordenances Fiscals

Des de la regidoria d'Hisenda asseguren que les propostes podien posar en perill l'economia de l'Ajuntament, mentre que la resta de formacions que no estan al govern acusen el document de continuista i poc social.
Un instant del ple de Cambrils

Noves Ordenances Fiscals en solitari de l'equip de govern de Cambrils. La desestimació de les al·legacions presentades pel Nou Moviment Ciutadà, l'Assemblea de Cambrils i l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, que les va presentar fora de termini, ha tornat a evidenciar dos grans blocs a la sessió plenària d'aquest desembre.

D'una banda l'equip de govern, que ha tornat a insistir en què la seva és una proposta compromesa amb les necessitats socials i que busca el consens amb altres forces sempre que "no posin en perill l'economia del consistori". ha remarcat el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Cambrils, Jaume Gila.

L'Assemblea de Cambrils, que havia concentrat les seves al·legacions en les sancions a pisos buits i la taxa de les escombraries, ha demanat al govern coherència amb el seu discurs. "Igual que vostè ens encoratja a col·laborar nosaltres l'encoratgem a complir aquest discrus", ha manifestat el portaveu de l'Assemblea, Iván Sanz. Mentre tant el portaveu del PP, David Chatelain, ha acusat les Ordenances Fiscals de ser "continuistes i immobilistes" i el portaveu de Ciutadans, Imanol Rico, de "no apostar per la rebaixa dels impostos".

Per la seva part, el portaveu de l'NMC, Oliver Klein, ha reclamat la reducció de taxes i un estudi per compensar amb noves accions, com ara l'ampliació de dies del mercat de venda no sedentària i la regulació de la presència d'autocaravanes. Qüestions que, diuen, ja va aparèixer a la sessió de l'any passat i que considera que han estat desateses.

Els regidors no adscrits també han votat en contra de la proposta al·legant que l'equip de govern no ha tingut en compte les seves consideracions, a excepció de l'exregidora de Ciutadans, Encarni Bello, que s'ha abstingut.

Paraules clau: