Back to top

L'equip humà d'Els Imprescindibles 2021

Darrere el muntatge d'Els Imprescindibles 2021 han treballat una gran quantitat de tècnics i redactors que han fet possible aquest acte, i que fan realitat la programació de casa nostra, dia a dia

Des de primera hora del matí, l’equip tècnic de Canal Reus va posar-ho tot a punt per al retorn de la gala d’Els Imprescindibles al Teatre Fortuny. Cablejats de la unitat mòbil fins a l’escenari, muntatge de tarimes, treballs d’il·luminació i ajustos en els focus, instal·lació de la pantalla, proves de so i microfonia... sens dubte, una gran infraestructura tècnica per un dels moments més esperats a la ciutat, des de la relaxació de les mesures sanitàries per la pandèmia.

Assajos previs 

L’equip de producció va encarregar-se de preparar tots els detalls per l’arribada de les autoritats i els seus acompanyants. També va caure alguna selfie, pel record. Amb tot, va arribar el moment de l’assaig dels músics, que aviat van començar a donar ambient a tota la preparació de l’acte. I és que, pels qui no vau veure la gala, Els Imprescindibles 2021 van tenir música en directe.

Al voltant de les dotze del matí entraven per la porta els presentadors de l’acte, els periodistes de Canal Reus. El primer que feien era passar per un test d’antígens, pas imprescindible per procedir a la lectura en veu alta del guió, a la sala d’assaig del mateix teatre. Entrades, sortides, gestos, indicacions, repeticions i matisos a les frases. 

Després de dinar, van continuar els assajos dels presentadors, ja a l’escenari, i també de les actuacions musicals i teatrals de la Banda dels Imprescindibles, Buenafuente's Actors, les escoles del Centre de Lectura, el Cor Ciutat de Reus... 

Imprescindibles 2021

Quatre de la tarda, hora del maquillatge i la perruqueria. Base, ombres d’ulls, brillantor, pintallavis, rínxols, gomina... ah i l’hoquei, a Canal Reus. Moment de posar-se encara més guapos i guapes per brillar sota la llum dels focus, també amb els conjunts especials de la gala.

Comença la gala

Últims assajos, últimes converses i últims retocs. Reunió d’escaleta, tothom previngut, tothom al seu lloc i són dos quarts de set, l’hora del directe. Després de recollir les entrades i invitacions, van començar a entrar al hall del teatre els assistents a la gala. L’alcalde de Reus, la vicealcaldessa i presidenta de la Diputació, la delegada del Govern a Tarragona i moltes altres personalitats van passar pel photocall, abans de l’arribada del gran moment, l’inici de la Gala d’Els Imprescindibles 2021.

Imprescindibles 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades