Back to top

L'equip Reus Genuine comença una nova temporada a Salou

Aquest és el tercer any que els jugadors roig-i-negres participen en la Lliga Genuine, una competició de futbol per a persones amb discapacitat intel•lectual.
Imatge de l'equip Reus Genuine de la Fundació Futbol Base Reus

Era la temporada 2017-2018 quan LaLiga anunciava una nova competició regular: la Lliga Genuine. El Club de Futbol Reus Deportiu, que llavors gaudia de més bona salut, no va dubtar en brindar als futbolistes del Baix Camp la possibilitat de competir en el que és, fins al moment, el torneig de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual més important d'Espanya.

Els roig-i-negres hi participen ininterrompudament des de fa tres anys sota el nom de la Fundació Futbol Base Reus,  i aquest cap de setmana han inaugurat una nova temporada esportiva. Ho han fet al Complex Esportiu Futbol Salou disputant tres partits: el primer, contra l'Atheltic Club Fundazioa, l'han guanyat, però la resta, contra el Real Oviedo i el Tenerife, els han perdut.

Més valor als somriures que als gols

Imatge de l'equip Genuine de la Fundació Futbol Base Reus
FOTOGRAFIA: Fundació Futbol Base Reus

En la Lliga Genuine el resultat no és el més important, sinó que l'organització valora amb la mateixa rellevància aspectes com el joc net o l'esportivitat. El conjunt que comet menys faltes al rival s'endú el premi al Fairplay, i aquest és l'objectiu enguany dels ganxets.

L'any passat la plantilla va finalitzar en sisena posició a la classificació, i els entrenadors es mostren molt satisfet del treball dels seus jugadors. Formar un equip els ha ajudat a sentir-se part d'un grup, i a entendre que no hi ha rival que valgui quan es comparteix una passió.

Jordi Segura, entrenador del Reus Genuine: "Som un equip molt més fort i això es reflecteix al camp. Gaudeixen més ells, nosaltres i també l'afició".

El Reus Genuine viatjarà el 31 de gener a Sevilla per disputar la segona fase de la competició

Paraules clau:

Notícies relacionades