Back to top

L'equip de 'Timecode' ja ha tornat de Hollywood

Els responsables del curt nominat als Oscars ja són a Reus. Van tornar ahir al migdia de Los Angeles i només unes hores més tard feien les seves primeres declaracions al magazín de Canal Reus Televisió, Avui per Demà. Asseguren que no estan gens decebuts per no haver guanyat l'Oscar i estan convençuts que la bona trajectòria assolida amb aquest curtmetratge serà molt positiva per tots els membres de l'equip i per l'Escola de Cinema de Reus.
foto equip timecode

Ser nominat als Oscars no només ha estat un somni per l'equip de 'Timecode' sinó tota una aventura. Han estat setmanes de promoció del curtmetratge, de múltiples entrevistes i de gaudir de cada un dels detalls de la meca del cinema.


La gala dels Oscars
El dia de gala va començar ben d'hora per l'expedició reusenca, després d'arreglar-se es van traslladar en limusina fins al Dolby Theatre de Los Angeles. A les dues del migdia ja eren dins i aleshores els va tocar esperar quatre hores fins al començament dels premis. "Quan va arribar la categoria del curt el cor se'm va accelerar, va passar de 0 a 200 en quatre segons igual que els ferraris", explica el director de l'Escola de Cinema de Reus", Dani Villanueva. "Vaig aguantar la respiració mentre obrien el sobre, vaig creuar els dits i pensar en positiu, però van dir 'Sing'. En aquell moment no em vaig enfonsar sinó que vaig sentir molta tranquil·litat emocional", afegeix.

No haver guanyat l'Oscar no és per ells una decepció, ja que porten una carrera imparable. A més admeten que 'Sing' era un digne rival: "hi ha d'haver fairplay, el seu curtmetratge estava molt ben fet, al marge del nostre, el seu era el preferit per tot el nostre equip".

Les expectatives
Després d'unes setmanes de vertigen ara toca mirar al futur, l'equip de 'Timecode' està convençut que els beneficiarà molt la feina feta amb aquest curt. "Això segur que ho rendibilitzarem. Al Juanjo segur que se'l rifaran com a director i l'escola s'ha d'omplir d'alumnes. Els que tenien dubtes sobre si havien d'estudiar cinema aquí o a Barcelona segur que han entès que no cal que es gastin un dineral per començar la seva aventura cinematogràfica", aventura Villanueva.

La carrera de 'Timecode' ja arriba al seu final, enrere queda un llegat que no es podien ni imaginar quan el van rodar i, endavant, un futur que segur serà molt prometedor.

 

Paraules clau: