Back to top

Les 20 persones que formaran part del Consell Municipal de la Cultura de Reus

Tindrà les funcions d’assessorar al govern municipal en matèria de cultura

El Consell Municipal de la Cultura de Reus, on professionals, entitats i ciutadania podran treballar en el model de la Cultura a Reus, avança en el seu procés de  constitució amb l’elecció dels membres que en formaran part. Properament es constituirà formalment aquest òrgan consultiu que tindrà les funcions d’assessorar al govern municipal en matèria de cultura; participar en el disseny, avaluació i seguiment d’actuacions i programes culturals de l’àmbit de la ciutat i executar determinades funcions en relació al suport a la creació artística.

Estarà constituït per:

Aleix Vall, Aureli Ruiz, Carlota Royo, David Figueres, Irene Benavent, Joan Boronat, Jordi Cisa, Laura Prats, Maite Serna, Marc Càmara, Marc Moncusí, Mònica Bellido, Montse de Anciola, Montse Grau, Pilar Sanz, Quin Vilafranca, Ramon Bergadà, Violeta Pena, Xavi Salvador i Xavier Mèlich.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “s’ha procurat construir una llista amb una visió paritària, intergeneracional i socialment compromesa i amb una mirada transversal i heterogènia per enfortir la vida cultural de Reus”.

Paraules clau:

Notícies relacionades