Back to top

Les 9es Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils allarguen la temporada alta pels restauradors

Cambrils tanca la temporada gastronòmica amb les tradicionals jornades dels Fideus Rossos entre el 4 i el 20 de novembre.

Les 9es Jornades dels Fideus Rossos posaran el punt final a la temporada gastronòmica de Cambrils un any més. Entre el 4 i el 20 de novembre, visitants i cambrilencs podran tastar els diferents fideus rossos creats per gairebé una vintena de restaurants.

Consulta l'oferta gastronòmica

Els mateixos restauradors han creat un menú per l'ocasió on, amb un preu tancat, ofereixen entrants i postres, amb els fideus com a plat principal. Això sí, amb preus molt variats entre els restaurants participants perquè els usuaris puguin escollir entre l'ampli ventall de possibilitats. 

El bon temps, un incentiu per visitar Cambrils

Els restauradors celebren que un any més es continuïn celebrant aquestes jornades, ja que els ajuda a mantenir l'activitat a les portes de l'hivern, encara que han viscut una temporada alta molt dura pel volum de feina. De fet, Xavier Martí, representant de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, assegura que alguns restaurants ja tenen reserves fetes per aquestes jornades i que estan notant molt de moviment de visitants els caps de setmana gràcies al bon temps que està fent en aquesta època de l'any. 

L'edició d'enguany, a més, coincideix durant un cap de setmana amb les Jornades de l'Oli Nou. Una mostra més, segons el consistori, que Cambrils és la capital gastronòmica de la nostra comarca. 

Paraules clau:

Notícies relacionades