Back to top

Les autoescoles no obren per la falta d'examinadors

Les autoescoles s'han plantat i han decidit no obrir, tot i que des d'aquest dilluns, amb l'entrada a la Fase 2, ja ho poden fer. El motiu? La falta d'examinadors. Tot i que és un problema que s'arrossega de fa temps, asseguren que ara s'ha agreujat.
autoescola

Aquesta setmana les autoescoles ja podrien obrir, però de moment, no ho faran. El problema que tenen sobre la taula és que la Prefactura Provincial de Trànsit de Tarragona ha reduït d’un 75% la seva capacitat de fer exàmens pràctics.

Des de les autoescoles consideren que és insostenible reobrir els centres si després no poden portar els seus alumnes a examinar.

Es passa dels 100/120 exàmens pràctics diaris (abans de la pandèmia) a 30/40

Una de les alumnes afectades és la Noemí Solla, qui afirma que viu amb frustració la incertesa de no saber quan podrà tornar a l’autoescola o anar a l’examen. A més, assegura que amb la parada ha perdut pràctica en la conducció.

Aturada sense data d'arrancada

Les autoescoles no han posat data a la reobertura, i asseguren que ho faran un cop se solucioni la manca d’examinadors.

Des de les autoescoles lamenten que, malgrat que el problema fa temps que s’arrossega, ara s’ha agreujat. I s’han emplaçat a retrobar-se novament dilluns que ve en assemblea.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades