Back to top

Les autoescoles també senten els efectes de la pujada de la gasolina

Després d'uns dies d'incertesa, i sense cap notícia de les administracions, es plantegen apujar els preus de les pràctiques de cotxe, encara que això suposi repercussions pels alumnes

Incertesa a les autoescoles davant la pujada del preu dels carburants. Acostumats a omplir el dipòsit dels seus cotxes amb bidons, comprats en grans quantitats, algunes autoescoles han decidit no procedir a fer una nova compra i anar reomplint els dipòsits dels seus vehicles a les gasolineres, a l'espera que s'estabilitzi la situació.

En el cas de l'autoescola Jordi de Reus, han optat per apujar un euro el preu de les classes pràctiques. Asseguren que, tot i que els alumnes acostumen a queixar-se quan hi ha increments, aquest cop eren conscients de la situació generalitzada i ho han entès. Des de l'Associació d'Autoescoles de la província de Tarragona afirmen que l'objectiu és trobar una solució que no perjudiqui en excés als usuaris que volen aprendre a conduir.

Si no s'arriba a un acord amb les administracions, tenen clar que més autoescoles aniran optant per augmentar les tarifes de les pràctiques. Això sí, han deixat clar que el propòsit no és aprofitar-se de la situació per doblar els preus.

Paraules clau:

Notícies relacionades