Back to top

Les Barraques obren els dies més intensos de Sant Pere

Des d'aquest dijous a la nit i durant tres nits consecutives de música en directe, el Parc de la Festa acollirà a milers de persones per gaudir dels concerts d'Agua Bendita, Zetak, Josetxu Piperrak o Santa Salut, entre d'altres.

Darrers ajustos a la desena d'entitats que enguany participen de les Barraques de Reus. El Parc de la Festa ja ho té gairebé tot a punt per acollir als milers de visitants que habitualment omplen, any rere any, aquest espai entorn de la revetlla de Sant Joan.

Enguany com a novetat, l'oferta gastronòmica estarà centrada en tres food trucks, mentre que desapareix també la barraca dels gots, que es vendran a les mateixes barraques de les diferents entitats. Des de la Coordinadora de Barraques recorden, també, la importància de l'autorització dels menors d'edat per poder accedir al recinte.

Consulta tots els concerts de Sant Pere

Aquest dijous, l'escenari de Barraques comptarà amb els concerts de Testarudes, Agua Bendita i Boom Boom Fighters, mentre que durant la revetlla de Sant Joan de demà, Zetak, Bandidos Perversiones i els djs reusencs Dj Ceba i Dj OGT seran els encarregats de posar la música a Barraques. El darrer dia, després del pregó i la primera Tronada, passaran per l'escenari Santa Salut, Josetxu Piperrak i Combo Pacheco.

Paraules clau:

Notícies relacionades