Back to top

Les Biblioteques Municipals de Reus commemoren el Dia Mundial de la Poesia

El cicle "Març Marçot poesia per tot" vol apropar la poesia al màxim de sectors de població.

El 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia i les Biblioteques Municipals de Reus volen commemorar-lo a través d'una programació extensa que durarà tot el mes de març.

La programació prevista en el marc del cicle batejat com a "Març Marçot poesia per tot" promou la implicació d'una gran diversitat de serveis públics i també de diverses entitats culturals per tal d'apropar la poesia al màxim de sectors de població. El regidor de cultura a l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha destacat "la voluntat d'arribar a diferents col•lectius i contribuir en fer entrar la poesia a la ciutat per totes les escletxes".

Consulta la programació aquí

Durant aquest mes es podran realitzar activitats de tot tipus com el ja conegut Altaveu, recitals de poemes, clubs de lectura o exposicions d'obra poètica entre d'altres, que se celebraran en ubicacions diverses i també en format virtual per tal de garantir les mesures sanitàries. El plat fort serà el 21 de març on es farà una cadena telefònica per a la lectura de poemes a través de trucades a l'hospital, residències i altres institucions.

Paraules clau:

Notícies relacionades