Back to top

Les Biblioteques Municipals s'acomiaden del curs

La Biblioteca Central Xavier Amorós ha acollit, per primera vegada, la cloenda de les activitats d'adults d'aquest 2018-2019. Un acte en què també s'han presentat les activitats que les Biblioteques Municipals tenen preparades per aquest estiu.
Acte de cloenda dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals de Reus.

Els membres dels 7 clubs de lectura que acullen les Biblioteques Municipals de Reus han donat per acabat el curs 2018-2019. I ho han fet, per primera vegada, amb una cloenda oberta al públic.

Un acte que ha servit per posar sobre la taula les coses bones i no tan bones d'aquest curs. De fet, han estat els mateixos participants els encarregats d'explicar la seva experiència al públic, amb la finalitat de donar a conèixer tot el que es fa en aquests clubs de lectura.

Un acte de cloenda que també ha servit per presentar la nova temporada d'estiu. Les Biblioteques Municipals de Reus oferiran prop d'una desena d'activitats adreçades a tots els públics. Com a novetat d'enguany, s'ha organitzat, conjuntament amb el Casal de Joves, un taller de dibuix i còmic, i un altre d'escriptura creativa.

Paraules clau: