Back to top

Les bodes "petites" tornen a celebrar-se

Després de prop de 3 mesos d'aturada de les cerimònies de bodes i convits, tornen en comptagotes a celebrar-se'n. Això sí, només se'n fan una mínima part de les previstes. La recuperació d'aquestes, que es preveu sobretot de cara al juliol, només es contempla en els casos en què la festa compta amb menys d'un centenar d'invitats.
boda

Si les previsions no canvien i no apareixen rebrots de Covid-19, al mes de juliol es reactivarà tímidament el sector de les bodes. Les cerimònies que es mantindran són, bàsicament, les més reduïdes, les que compten amb menys d'un centenar de convidats.

Tot i així, és només una petita part de bodes que s'haurien fet en un any normal, i és que aquest sector ha patit molt com a conseqüència de la pandèmia i el confinament.

Shooting day al Parc Samà

En les celebracions nupcials hi intervenen molts professionals: fotògrafs i videògrafs, vestits de núvia, perruqueria i estètica, joies, flors, restauració... De tant en tant, el sector s'uneix en un shooting day, és a dir, en una recreació de boda temàtica, que els serveix per mostrar la feina que fan i per promocionar-se. Un exemple és el que ha tingut lloc recentment al Parc Samà de Cambrils, organitzat per Dora Folch i gravat pel videògraf Luis Catalinas, que s'ha tematitzat en el ballet i en què hi han participat 18 proveïdors del Camp de Tarragona. En aquesta ocasió s'han recreat 4 espais: la casa de la núvia, la cerimònia al llac, el convit al bosc, i el ball a l'hivernacle.  

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades