Back to top

Les Borges del Camp està de festa major

Les Borges del Camp celebra la Festa major de la Mare de Déu de la Riera. La nit passada hi va haver la processó cap a l'ermita i la davallada cap al poble dels diables. A més hi va haver el nomenament d'alcaldessa d'honor a la Mare de Déu de la Riera. Els actes de la festa major s'allargaran fins al pròxim dilluns 11 de setembre.
L'alcalde de les Borges del Camp va nomenar alcaldessa a la verge

Els veïns de les Borges del Camp estan de Festa Major fins al pròxim dilluns 11 de setembre. Celebren la Mare de Déu de la Riera. Aquest dijous a la nit es va fer la Processó cap a l'Ermita. A dos quarts de deu van anar a buscar la Mare de Déu de la Riera a l'ermita. Una talla que data del Segle XIII.

Allí va començar el tradicional Ball de Diables i la davallada cap al poble. L'acte celebrat a les Borges del Camp és l'arribada de la Verge el poble i representa la batalla entre el bé i el mal.A la plaça Sant Antoni hi va haver el nomenament d'alcaldessa d'honor a la Mare de Déu de la Riera a càrrec de l'alcalde de la vila, Joaquim Calatayud. També va tenir lloc la salutació i el parlament de benvinguda i el cant de la Salve Regina. Fins el pròxim dilluns 11 de setembre diferents actes per a tots els públics ompliran carrers i places de la vila.