Back to top

Les Borges del Camp manté els actes més emblemàtics per Sant Antoni

Si bé s'ha hagut de fer una festa major adaptada, amb la cancel·lació d'actes com el concert, d'altres com la processó o la ballada de gegants s'han pogut mantenir.

Un cop acabada la missa solemne en honor a Sant Antoni, la imatge i la relíquia han sortit de l'església i ha arrencat la processó, un dels actes més emblemàtics de la festa major petita de Les Borges del Camp. Encapçalada pels gegants, i acompanyats de músics, la processó ha fet un recorregut pels carrers del centre de la població. Una setantena de persones s'han afegit al seguici. Quan la processó ha arribat de nou a la plaça de l'Església, s'ha fet la benedicció dels animals i la ballada de gegants. Des de la colla gegantera estan contents que els gegants hagin pogut a sortir al carrer, però lamenten que la trobada s'hagi hagut d'anul·lar.

Pendents de les restriccions fins l'últim moment

Des de la regidoria de Cultura i Festes afirmen que s'ha intentat celebrar la festa amb la "màxima normalitat", però que "la situació és la que és". I que la possible suspensió "ha estat sobre la taula", pendents de les mesures i restriccions establertes durant les dates de celebració, del 14 al 16 de gener.

Mentre s'han pogut celebrar actes com la missa solemne, la processó o espectacles teatrals, s'ha hagut de cancel·lar el concert de festa major.

Paraules clau:

Notícies relacionades