Back to top

Les bosses de plàstic perden protagonisme al Mercat Central

Cada cop són més les persones que compren a les parades del Mercat Central amb bosses de paper i carmanyoles pròpies. Els paradistes veuen amb bons ulls aquestes accions i creuen que fer pagar per les bosses de plàstic no és suficient sinó que s'haurien d'extingir totalment.
Bosses del Mercat Central

Els paradistes del Mercat Central han notat un canvi de tendència dels seus clients des de fa mig any. I és que, poc a poc, s'està normalitzant comprar a les parades amb bosses biodegradables o carmanyoles pròpies. Un fet que no ha passat desapercebut pels paradistes qui afirmen que el volum de vendes de bosses de plàstic ha disminuït notablement. Els mateixos paradistes valoren molt positivament el canvi i alguns d'ells creuen que el plàstic s'hauria d'eliminar de les parades.

Unes campanyes que volen conscienciar els clients de les conseqüències negatives que genera el plàstic. És per això, que des del Mercat Central s'està preparant una nova campanya, encara a detallar. Tot i això, alguns dels paradistes ofereixen diferents alternatives a les bosses de plàstic com les carmanyoles reutilitzables o les bosses compostables de moresc.

D'aquesta manera, els paradistes del Mercat han observat un canvi de tendència pel que fa a l'ús del plàstic, sobretot en persones grans. Tot i els efectes positius de la iniciativa sobre el medi ambient, alguns paradistes són reticents al canvi per qüestions de sanitat.

Paraules clau: