Back to top

Les botigues, finalment al carrer

En un principi s'havia plantejat realitzar la iniciativa "Les Botigues al Carrer" a l'interior dels comerços, però alguns botiguers de Reus han decidit sortir a la via pública per arrencar la campanya de descomptes de final d'estiu.

Les botigues, finalment surten al carrer. Tot i que no estava previst realitzar la campanya de descomptes finals que es duu a terme cada any al carrer, alguns botiguers han decidit sortir a la via publica per oferir els millors preus de la temporada d'estiu.

La situació actual que pateix la ciutat de Reus amb els rebrots per coronavirus havia posat en dubte la viabilitat de l'iniciativa fins al punt que la Unió de botiguers i El Tomb de Reus havien recomanat no celebrar-la. Però botiguers i botigueres asseguren que han pres totes les mesures de prevenció per garantir la seguretat dels clients i així poder tirar endavant la campanya que poc ajudar a augmentar les vendes.

Poca afluència

botigues al carrer

Una iniciativa que està molt consolidada a la ciutat i que els reusencs i reusenques esperen amb il·lusió, però que malauradament no està tenint l'èxit d'altres edicions. Això sí, els clients que s'han apropat a les botigues han mostrat molta prudència i han respectat totes les mesures de seguretat.

Les botigues al carrer estaran fins el pròxim dissabte 29 d'agost, dia en que es donarà per finalitzada la temporada de rebaixes d'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades