Back to top

'Les Brigades Municipals treballen en molt males condicions'

El sindicat de Comissions Obreres a l'Ajuntament de Reus assegura que els treballadors de Brigades no reben la roba de seguretat adequada des de l'estiu passat.

Els treballadors de les Brigades Municipals van protegits encara amb la roba de l'estiu del 2019. Per aquest motiu, des de la secció sindical de Comissions Obreres a l'Ajuntament de Reus denuncien aquesta situació i posen sobre la taula que Brigades no ha rebut el vestuari d'hivern del 2019 ni el d'estiu d'enguany. En aquest sentit, també comenten que els treballadors no reben ampolles d'aigua per hidratar-se mentre fan les seves feines. Un fet que preocupa el personal, que es veu treballant en unes condicions menys favorables.

En mans de la Inspecció del Treball

El sindicat creu que l'única opció que els queda és esperar que Inspecció del Treball els convoqui i que sancioni, si calgués, a l'ens municipal. Malgrat tot, el consistori ha comentat que ja està preparant la licitació del nou vestuari i que aquest es troba en fase de tramitació administrativa.

Brigades Municipals de Reus

Un centenar de treballadors afectats

Segons Comissions Obreres, aquesta situació no només té lloc a les Brigades Municipals. Asseguren que els conserges de diferents espais tampoc han rebut el vestuari des de l'estiu passat. La problemàtica ja afecta en total a un centenar de treballadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades