Back to top

Les Cambres de Comerç ja treballen en la Catalunya del 2030/40

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell General de Cambres de Catalunya, Joan Canadell, ha visitat les instal·lacions d'El Círcol de Reus per explicar als empresaris quin és el nou model econòmic de país per als pròxims 20 anys.
El president Joan Canadell a El Círcol de Reus.

Les 13 Cambres de Comerç catalanes ja treballen en un nou model econòmic de país per als pròxims 20 anys.

Així ho ha assegurat el president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell General de Cambres de Catalunya, Joan Canadell, qui ha explicat als empresaris del territori quins són els 15 eixos sobre els quals se sustentarà aquest nou model, sent la internacionalització, la formació i les infraestructures, els àmbits més destacats.

Carrega contra el govern espanyol

En aquest sentit, Canadell ha carregat contra el govern espanyol, a qui li atribueix la manca d'inversions que s'han fet a Catalunya, durant les últimes dècades, en matèria d'infraestructures.

Durant aquest divendres, el conjunt de Cambres catalanes s'han reunit per portar a debat l'esborrany sobre el qual es preveu que s'elabori la nova llei de Cambres. Un escrit que segons Canadell es presentarà a la conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a finals de mes. 

Paraules clau: