Back to top

Les Cambres de Reus i Teruel reclamen una millora de l'N-420

Ambdós ens s'han reunit aquest dilluns al matí a Alcañiz per sumar esforços en la defensa dels interessos compartits entre les dues corporacions. Demanen a l'Estat millores en el traçat de la coneguda com a 'carretera d'Alcolea'.
Cambra Reus i Teruel

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el de la Cambra de Comerç de Terol, Antonio Santaisabel, han celebrat aquest dilluns una reunió per
sumar esforços. En concret, s’ha parlat de la carretera N-420 que connecta la demarcació aragonesa amb les comarques tarragonines i el Port de Tarragona, travessant comarques de l’àmbit de la Cambra de Reus com la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat i el Baix Camp. Tots dos presidents han estat d’acord en què cal demanar l’Estat millores als principals punts negres d’aquesta carretera perquè pugui escurçar els trajectes i, per tant, fer més competitives les activitats econòmiques als dos territoris.

En aquest sentit, el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha afirmat que “tenir les nostres comarques més ben comunicades és fonamental per sectors com  l’industrial i agroalimentari, en els que hi ha molta interrelació”. Just insisteix que “el Baix Aragó i les comarques de la zona de la Cambra de Reus tenen molts vincles econòmics i una necessitat comuna de comunicar-se amb el Port de Tarragona, que és la porta de sortida natural a l’exportació de tota aquesta zona i també la d’entrada als pinsos que necessiten les explotacions ramaderes”.

Per la seva banda, Antonio Santaisabel ha estat d’acord en què “la connexió amb Tarragona portaria beneficis econòmics a la nostra zona. Cada cop s’han de moure més mercaderies des del Baix Aragó. El nostre sector agroalimentari creix en producció i exportacions i en aquest sentit la sortida cap a Tarragona és molt positiva, com també ho pot ser a nivell turístic”. Santaisabel ha subratllat que “són molt importants els consensos amb els màxim nombre d’institucions de cara a aconseguir els nostres objectius”.