Back to top

Les caminades populars, l'esport que més agrada als reusencs

Més de 600 persones han participat en la Caminada Popular de Tardor, dedicada a les malalties mentals. La prova esportiva ha col•laborat amb l'Associació Doctor Tosquelles per difondre patologies cada cop més recurrents entre la població.
Sortida de la Caminada Popular de Tardor organitzada per Reus Esport i Lleure

Quan Reus Esport i Lleure cita als reusencs per caminar plegats no hi falta ningú. Cada cop són més els ciutadans que es consciencien de la importància de fer salut. Tants, que de mitjana les caminades populars de Reus superen les 600 persones, xifra de participants que ha aplegat aquesta última.

Per tercer any consecutiu, la Caminada Popular de Tardor col·labora amb l'Associació de familiars de malalts mentals Doctor Tosquelles. Una manera de visibilitzar l'entitat i també als afectats per aquestes patologies. Malgrat que els problemes de salut mental són la gran xacra del Segle XXI, encara continuen sent un tema tabú per a molta gent.  Explica com beneficia al malalt aquests esdeveniments Jordi Garcia, president de l'Associació de familiars de malalts mentals Doctor Tosquelles:

"A part de fer salut, caminades com aquestes poden ajudar al malalt a relacionar-se amb persones socialment normalitzades", comenta Jordi Garcia.

12 km de recorregut que enguany s'han desviat de l'itinerari habitual per visitar el Golf Aigüesverds. Una sorpresa que ha agradat molt als participants, ja que gran part d'ells no havia passejat mai per aquesta zona de Reus.