Back to top

Les campanyes dels Bons Reus desinflen el Black Friday

Bones vendes durant el Black Friday, però menys fal·lera per comprar que en altres ocasions. La darrera campanya dels Bons Reus en podria ser una de les causes principals.

La campanya del Black Friday ha deixat descomptes destacats que han variat segons la tipologia dels establiments. En el cas del petit comerç de Reus, el percentatge de rebaixa s'ha situat entorn el 20%, similar al d'anys anteriors. Però no s'ha viscut la mateixa eufòria que en altres ocasions. Els comerciants locals ho atribueix a les diverses campanyes que s'han fet durant l'any, com l'emissió dels Bons Reus, la darrera molt recent, o les rebaixes d'hivern i d'estiu.

La possible falta d'estocs ha fet avançar moltes compres

Els comerciants també asseguren que el temor al poc estoc previst per aquesta campanya de Nadal, ha contribuït a avançar les compres, i això s'ha traduït en què molts han comprat molt aviat, fins i tot prescindint de les campanyes de descomptes.
Tot i així, la coincidència d'el Black Friday amb l'arrencada de la campanya de Nadal, ha fet que els carrers del centre de Reus s'hagin omplert de gent

Paraules clau:

Notícies relacionades